Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1384 niezalogowanych)
193 Posty
Stały Bywalec
uwierz mi ULV bylo yto moze smieszne troszke na poczatku teraz chyba zenujace koniec tematu lepiej to i podobne kasuj na poczatku bo zaczyna to robic sie zenada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
ulv72 napisał:
cyganka napisał:
A ja już wiem , kto to jest, hi,hi,hi.......
Przecież to ulv72 we własnej osobie, tylko się z nami wygłupia

nie trafilas cyganeczko

-heh24- lub -obaliculva- lub teraz -ulv72.- to caly czas ten sam osobnik, od niedawna systematycznie blokowany i rejestrujacy sie na nowo z nowego IP, maila i pod nowym nickiem .... po to chyba aby mi zrobic na zlosc

poki co mam niezly ubaw, koles ma nawet troche wyobrazni
zakladam, ze to jakis malolat ... ciekawe tylko co zrobilby, gdybym zablokowal wszystkie IP w rejonie rzeszowa troche musialby sie najezdzic do kafejek internetowych ale... poki co jest nawet wesolo, mozna sie posmiac

było smieszne póki ten pajac nie dodał fotki.terazto są flaki z olejem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
ulv72 napisał:
cyganka napisał:
A ja już wiem , kto to jest, hi,hi,hi.......
Przecież to ulv72 we własnej osobie, tylko się z nami wygłupia

nie trafilas cyganeczko

-heh24- lub -obaliculva- lub teraz -ulv72.- to caly czas ten sam osobnik, od niedawna systematycznie blokowany i rejestrujacy sie na nowo z nowego IP, maila i pod nowym nickiem .... po to chyba aby mi zrobic na zlosc

poki co mam niezly ubaw, koles ma nawet troche wyobrazni
zakladam, ze to jakis malolat ... ciekawe tylko co zrobilby, gdybym zablokowal wszystkie IP w rejonie rzeszowa troche musialby sie najezdzic do kafejek internetowych ale... poki co jest nawet wesolo, mozna sie posmiac

a Smajk podziela zdanie Ulva.
niezly ubaw

a na marginesie - poki ma odbiorcow - bedzie pisal/chyba ze sie mu znudzi - a znudzi mu sie jak straci odbiorcow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok